Γιατί Naucrate; Γιατί είναι για εμάς η Μητέρα που αγκάλιασε τα όνειρά μας, που σχεδιάζαμε χρόνια, όνειρα γεμάτα εμπόδια άλλα με πείσμα. Το λογότυπο μας αποτυπώνει αυτή την γραμμική μορφή της Μητέρας, του ανθρώπου που δεν τα βάζει κάτω και συνεχίζει στον αγώνα της ζωής. Στην κώμη της φορά την ικαριακή παιώνια, αυτό το αγέρωχο λουλούδι που σε μαγνητίζει και απο εκεί ξεκινάνε και τελειώνουν όλα.

Η Naucrate ξεκίνησε τη λειτουργία του εργαστηρίου της στο ορεινό χωρίο της Ικαρίας, την Οξέ. Ένα καταπράσινο γεμάτο νερά χωριό, με πλούσια φύση και καθαρό αέρα. Επιλέξαμε αυτή την τοποθεσία, δίνοντας το μήνυμα στις νέες επιχειρήσεις και τα νέα παιδιά να ενιχύουν τις γειτονιές έξω απο τα κέντρα. Δημιουργώντας ποιοτικά προιόντα σε παλιές γειτονιές όπου οι άνθρωποι αντάλλάσσουν ιδέες και νοιώθουν την αλληλεγγύη και την ομόνοια της ομάδας.

Για το εργαστήριό μας εργάζονται νέα παιδιά που κατοικούν στο νησί και στόχος μας είναι η ομάδα- οικογένεια μας να μεγαλώσει με ταχύτατους ρυθμούς. Έχουν ιδέες, όραμα, δουλεύουν με αγάπη στη φύση με την συλλογή, καλλιεργούν με ζήλο και σεβασμό, συλλέγουν χειρονακτικά τα βότανα ή τα λουλούδια, κάποιες από τις α’ ύλες του εργαστηρίου και ευγνωμονούν τον τόπο τους που είναι τόσο πλούσιος.

MADE IN GREECE

HANDMADE

PLANT BASED

VEGAN

RECYCLABLE PACKAGE

Στην Naucrate πρωταρχικός σκοπός είναι ο σεβασμός στη φύση. Στη φύση που μας προσφέρει απλόχερα τα ισχυρά, πλούσια σε αξία και ιδιότητες συστατικά. Καθώς και στον άνθρωπο που προσπαθεί στην καθημερινότητά του να έχει ποιοτικά προϊόντα χωρίς να ανησυχεί συνεχώς.

Μειώνουμε το οικολογικό μας αποτύπωμα, χρησιμοποιώντας τις λιγότερο ενεργοβόρες μεθόδους παραγωγής προϊόντος, καθώς επίσης διαθέτουμε οικολογική συσκευασία από χαρτί, ξύλο και γυαλί ή ανακυκλώσιμο πλαστικό.

Σε μεγάλο ποσοστό σχεδιάζουμε φυτικές φόρμουλές για τις συνταγές μας, με ιδιαίτερη προσοχή και μελέτη, εργαστηριακές μελέτες απο την α΄ ύλη μέχρι το τελικό προιόν.

Επιλέγουμε, όσο κατά το δυνατόν, πρώτες ύλες για τα προϊόντα μας από μικρές ελληνικές επιχειρήσεις συμβάλλοντας και σε άλλα μέρη της Ελλάδας, με τη φιλοσοφία μας να μένουν τα νέα παιδιά την γενέτειρά τους και να βιοπορίζονται από τις εργασίες τους.

Η συνταγή μας είναι η ποιότητα, η συνέργεια των υλών, η ομόνοια της Ομάδας μας.